AAP in de vakantie

Op zoek naar een leuke activiteit? AAP kan je helpen!

AAP woont in Heusden-Zolder en voor jou verzamelt hij het vrijetijdsaanbod voor kinderen.

AAP home.png

Hoi! Ik ben AAP

Ik woon in Heusden-Zolder in een grote boom. Ik heb hier veel plezier. Er is zoveel te doen in H-Z. Soms kan ik niet kiezen. En jij? Weet jij het al? Nee? Kom maar met me mee!

AAP in de vakantie.png

AAP in de vakantie

Weet je niet wat je wil doen in de vakantie? Dan kan AAP je helpen! Elke vakantie gaan er in Heusden-Zolder heel wat kampen en workshops door. AAP bundelt deze activiteiten voor jou, zo heb je meteen een mooi overzicht!

AAP in de krokusvakantie

Opgelet: De plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan vanaf 20 januari via TicketGang.

Slinkachu.jpg
Donderdag 27 februari 2020 – 09u00-12u00
Slinkachu Mini-Fotografie (i.s.m. Villa Basta)

Avonturen in een kleine wereld; mini-fotografie legt het vast. Met miniatuurpoppetjes, LEGO en zwerfvuil zoals een sinaasappelschil, snoepjes of een tennisbal kan een eigen wereld worden gecreëerd. De rest van de enscenering gebeurt veelal met wat op straat voorhanden is. Deze workshop is geïnspireerd door fotograaf Slinkachu.

AAP in de paasvakantie

Opgelet: De plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan vanaf 20 januari via TicketGang.

Zaaikaartje.jpg
Dinsdag 7 & Donderdag 9 april 2020 – 10u00-12u00
Handlettering – Zaaikaartjes

Gedurende deze tweedelige workshop gaan we aan de slag met gerecycleerd materiaal. We combineren knutselwerk en handletteren om zo te komen tot een prachtige en tevens duurzame paasboom. De wenskaarten die we aan de boom hangen, kan je nadien zelfs in de grond steken! Ben jij creatief of wil je graag nog wat creatiever worden? Deze workshop wordt begeleid door Kristien Tielens.

Live Stripverhaal.jpeg
Donderdag 16 april 2020 – 13u00-15u30
Live Stripverhaal (i.s.m. Artforum)

Stel je voor: als personage uit jouw favoriete stripverhaal maak je verre reizen, loop je op water en ben je de beste drummer op deze aardbol. Fictie? Dacht het niet! Breng jouw dromen tot leven tijdens het maken van je eigen stripverhaal en vervul de rol van jouw favoriete personage tijdens live striptekenen met camera in de hand.