Boek
Nederlands

Stip, pas op!

Sam Verhoeven (auteur), Nick Driessen (illustrator)
+1
Stip, pas op!
×
Stip, pas op! Stip, pas op!
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Als de boer van huis is, zorgt Emma voor de pony Stip en de andere boerderijdieren. Maar niet alles loopt zoals het moet! Met kleurenillustraties. Vanaf 6 jaar.
Onderwerp
Pony's, Boerderijen
Leesniveau
AVI M3, AVI 2
Titel
Stip, pas op!
Auteur
Sam Verhoeven
Illustrator
Nick Driessen
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2022
27 p. : ill.
ISBN
9789048743773 (hardback)

Besprekingen

Een grappig jeugdboek over Emma en de pony Stip. De boer is de hele dag van huis, en Emma en haar vriend Mads zorgen voor Stip en de andere boerderijdieren. Maar niet alles loopt zoals het moet! In vrolijke stijl geschreven, met eenvoudige woorden en korte zinnen voor beginnende lezers. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Leren lezen'. AVI-niveau M3, vanaf 6 jaar.

Over Sam Verhoeven

Sam Verhoeven (21 februari 1981) is een Vlaams acteur en componist.

Loopbaan

Verhoeven is sinds 2001 actief als acteur in verschillende musicals, revues en comedy's. Hij werd in 2009 algemeen directeur van het Fakkeltheater te Antwerpen. Hij is oprichter van Judas TheaterProducties, een Vlaams productiehuis dat musicalcreaties op de planken brengt. Daarnaast is hij mede-oprichter van het productiehuis Het Achterland.

Verhoeven componeerde de muziek voor verschillende musicals, zoals Lelies, Josephine B., Muerto! en De Rozenoorlog. In 2012 won hij de Vlaamse Musical Prijs voor 'Beste inhoudelijke prestatie' voor zijn partituur van Lelies. Hij werd in 2005 gastheer van het café-chantantprogramma Hotel Vocal.

Theater

Eigen producties

Televisie

Verhoeven speelde de rol v…Lees verder op Wikipedia