Wil je een boek, cd, dvd,... uit ons magazijn? Dan kan je dit hier aanvragen.

Waarom moet ik dit aanvragen?

Er staan heel wat interessante materialen in ons magazijn, waaronder ook een grote collectie klassieke muziek. Materialen die in het magazijn staan, hebben in de catalogus bij ‘Plaats in de bib’ de vermelding ‘Magazijn’. Wil je een materiaal uit het magazijn, dan moet dit klaargelegd worden voor jou.

Je kan ter plaatse een magazijnaanvraag doen in onze bib, ten laatste 15 minuten voor sluitingstijd. Spreek een medewerker aan en we halen het werk zo snel mogelijk. Als het druk is, moet je wel even wachten.

Wil je liever niet wachten? Doe je magazijnaanvraag dan online via dit aanvraagformulier.

Wanneer afhalen?

Dat is afhankelijk van de dag waarop je het aanvraagt:

  • maandag t.e.m. woensdag: het werk ligt een dag later klaar vanaf 14.00 uur.
  • donderdag: het werk ligt klaar vanaf zaterdag 9.00 uur.
  • vrijdag t.e.m. zondag: het werk ligt klaar op maandag vanaf 14.00 uur.

Haal je aangevraagde werk(en) af binnen de 7 dagen.

Waar afhalen?

We leggen je gevraagde werk(en) voor je klaar aan onze onthaalbalie. Vergeet niet om de bibkaart of eID (van jezelf, partner, kind, …) waarop je het materiaal reserveerde mee te brengen.

Hoeveel kost dit?

Een magazijnwerk aanvragen is gratis, tenzij het werk uitgeleend is.

Wil je meer dan 1 werk aanvragen?

Dat kan. Let er wel op dat je de titels/auteurs/... van elkaar scheidt met een komma. Je kan maximaal 10 werken aanvragen per magazijnaanvraag.

 

Vul zoveel mogelijk informatie in. De velden met een * zijn verplicht. Enkel zo kunnen wij het juiste werk vinden en op tijd voor je klaar zetten.

Magazijnaanvraag
Ik wens een:
Vul hier de gewenste titel(s) in. Als je meerdere titels uit ons magazijn wil ontlenen, moet je deze van elkaar scheiden met een komma.
Vul hier de gewenste auteur(s) in. Als je van meerdere auteurs een werk uit ons magazijn wil ontlenen, moet je deze van elkaar scheiden met een komma.
Als je een magazine wilt ontlenen, geef je hier de gegevens in van het nummer dat je wenst. (Bijv: Libelle 2019 Nr. 13/3822 (28 maart))
Vul hier het ISBN- of EAN-nummer in van het werk dat je wilt ontlenen. Voor boeken zal je een ISBN-nummer vinden, voor CD's en/of DVD's zal dit een EAN-nummer zijn.
De CD's en DVD's in ons magazijn hebben allemaal een magazijnnummer. Geef dit hier in.