Ontdek de vernieuwde Boekenzoeker!

Na meer dan 15 jaar was Boekenzoeker aan een stevige update toe. Daarom lanceert Iedereen Leest een volledige vernieuwde website, boordevol leestips voor iedereen tussen 0 en 18 jaar.

Ken je Boekenzoeker al?

Boekenzoeker helpt iedereen tussen 0 en 18 jaar bij het kiezen van een boek. Op www.boekenzoeker.be krijgen gebruikers boekentips aan de hand van criteria die ze zelf kiezen. Honderden boeken wachten om ontdekt te worden!

Totaal vernieuwd!

De oude Boekenzoeker werkte met vier verschillende homepagina's, ingedeeld per leeftijdsgroep. In de nieuwe Boekenzoeker kan iedereen tussen 0 en 18 terecht op dezelfde website. Aan de hand van vijf zoekcriteria, die makkelijk te combineren zijn, geeft Boekenzoeker je boekentips op maat. Je kan zoeken op leeftijd, soort boek, thema, dikte en extra (zoals bijvoorbeeld verfilmde boeken of klassiekers).

Daarnaast kan je fragmenten uit de boeken lezen en beluisteren (door onze samenwerking met Luisterpuntbibliotheek). Je kan een score geven aan een boek, commentaar posten of het boek delen met anderen. Je kan je favorieten opslaan in een lijstje en daarmee naar de boekhandel of bibliotheek trekken. Nieuw is ook dat je bij elk boek meteen kan checken of het in de catalogus van een bibliotheek uit je buurt zit.

Frisse look!

Uiteraard hoort bij een vernieuwde website ook een nieuwe look. Illustrator Eleni Debo maakte een hele reeks aantrekkelijke beelden, die jong en oud kunnen aanspreken. Voor de ontwikkeling van de site werkte Iedereen Leest samen met Eps en Kaas. Huisvormgever Kris Demey zorgde voor de vorm.

Ontdek Boekenzoeker nu op www.boekenzoeker.be!