Woensdag Bibdag

Zin in een vertelmomenten met (knutsel)activiteit?

Kom mee genieten van leuke, droevige, spannende, ... verhalen.

AAP in Bib & MUZE.png

AAP in de bib - Woensdag Bibdag

Tijdens het schooljaar, komt AAP op woensdagnamiddag steeds naar de bibliotheek. Hier geniet hij mee van leuke verhalen, films en knutselmomenten! Wil je ook komen luisteren? Heb je handige vingers? Of kijk je liever een film?

 

De toegang is gratis. Schrijf je in met vermelding van jouw telefoonnr. ten laatste de woensdag voorafgaand aan de activiteit via 011 80 80 90, bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be of aan de balie.

WB - Heksje Mimi en kabouter William op school.jpg
Woensdag 9 oktober
Karen vertelt en knutselt: 'Heksje Mimi en kabouter William op school' van Kathleen Amant

Heksje Mimi is klaar om naar school te fietsen. Haar kaboutervriendje William wil ook wel een keer naar school. William belooft dat hij stilletjes in Mimi’s boekentas zal blijven zitten. Maar op school sluipt hij toch de klas binnen…

WB - Asterix en het geheim van de toverdrank.jpg
Woensdag 16 oktober
Kijk jij mee naar 'Asterix en het geheim van de toverdrank'?

De druïde Panoramix is al een dagje ouder. Hij wil een jonge druïde opleiden om zijn taken over te nemen. Samen met Asterix en Obelix trekt hij de wereld in op zoek naar de juiste persoon aan wie hij het geheim van zijn toverdrank kan doorgeven.

WB - De Koning en de kok.jpg
Woensdag 23 oktober
Carla vertelt en knutselt: 'De Koning en de Kok' van Julia Donaldson

Koning Kornelius Schrokkerdebrok is dringend op zoek naar een kei van een kok. Maar de koning keurt alle koks die langskomen een voor een af. Totdat alleen de bange Markoen nog over is. Zou hij de nieuwe koninklijke kok kunnen worden?