Woensdag Bibdag

Zin in een vertelmoment met (knutsel)activiteit?

Kom mee genieten van leuke, droevige, spannende, ... verhalen.

AAP

AAP in de bib - Woensdag Bibdag

Tijdens het schooljaar, komt AAP op woensdagnamiddag steeds naar de bibliotheek. Hier geniet hij mee van leuke verhalen, films en knutselmomenten! Wil je ook komen luisteren? Heb je handige vingers? Of kijk je liever een film?

Deze activiteit wordt georganiseerd voor kinderen van de laatste kleuterklas en het eerste leerjaar. De toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht. Schrijf je in met vermelding van jouw telefoonnr. ten laatste de woensdag voorafgaand aan de activiteit via 011 80 80 90, bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be of aan de balie.

Benieuwd wanneer Woensdag Bibdag dit najaar doorgaat? Ontdek het hier.

  Julius Muis

  Woensdag 27 oktober

  Kim leest voor uit ‘Julius Muis’ van Joe Todd Stanton

  Julius Muis leeft alleen in zijn holletje onder de boom, zo lang als hij zich kan herinneren. En dat vindt hij fijn. Maar dan komt er onverwacht bezoek. Een vriend of…? Julius besluit zijn eten te delen. Dat loopt maar net goed af! Het leven is vol verrassingen…

  De mooiste vis van de zee

  Woensdag 10 november

  Inge leest voor uit ‘De mooiste vis van de zee’ van Marcus Pfister.

  Regenboog is de allermooiste vis in de zee. Hij heeft schitterende schubben waar hij zeer trots op is. Te trots! Daardoor heeft hij geen enkele vriend en voelt hij zich eenzaam en ongelukkig. Pas als hij enkele mooie schubben weggeeft vinden de andere vissen hem aardig en merkt hij dat het belangrijker is om vrienden te hebben dan om de mooiste te zijn!

  Harvie

  Woensdag 17 november

  Kijk samen met Lies naar ‘Harvie en het magische museum’

  De 10 jaar oude Harvie is een beetje nerdy, én een hele fanatieke gamer met één doel: het halen van het laatste en onmogelijke level van zijn game. Als Harvie uiteindelijk in de ‘Gamers Hall of Fame’ terecht komt, zullen de pestkoppen op school hem respecteren en zelfs zijn verstrooide vader, Mr. Spejbl, zou eindelijk trots zijn! Althans, dat is wat Harvie dacht…

  Eli en Dorst

  Woensdag 24 november

  Karen leest voor uit ‘Eli & Dorst: Popcorn’ van Margo Balck.

  De dieren van het Roze Koninkrijk vieren de verjaardag van de koningin. Maar waar is het cadeau van prinses Eli? En waar zijn de maiskorrels van de popcornmachine naartoe? Dorst de draak heeft een idee dat het verjaardagsfeest kan redden. De kleine prinses klimt op zijn rug en samen vertrekken ze op een betoverend avontuur.